O nas

"Smo družinsko podjetje z več kot 80-letno tradicijo."

Vse od leta 1937 razvijamo posel in širimo krog naših strank, pretežno na teritoriju Evropske unije. Od izdelovalcev osnovnih mizarskih izdelkov smo se razvili v nosilca najzahtevnejših projektov, kateri vključujejo idejno zasnovo in projektiranje ter, seveda, izdelavo in montažo visoko zahtevnega pohištva za najrazličnejše objekte na kopnem in morju.

1937

Mizarski mojster France Kovač je kupil Globelnikovo domačijo v Bršljinu, takrat še v predmestju Novega mesta in v njej odprl mizarsko delavnico. Izdeloval je okna, vrata, mize, omare, postelje.

1971

Obrt je prevzel Francetov najstarejši sin Marjan. S petimi zaposlenimi je začel z izdelavo prvih kuhinj z visečimi omaricami za stranke iz novomeške okolice.

1980

Podjetje je širilo tržišče po Jugoslaviji. Opremljali so hotele, šole, otroške vrtce, lekarne, pošte.

1990

Mizarstvo Marjan Kovač se je preselilo v novo proizvodno halo na Vavpotičevi ulici v Novem mestu.

1997

Podjetje je prevzel Marjanov sin Miran Kovač, ki je v podjetju uvedel organizacijske izboljšave in optimiziral delovni proces. Začel je s projekti v tujini – opremljanje križark, super jaht in naftnih ploščadi. S tem se je podjetje počasi uveljavljalo na širšem evropskem trgu.

2008

Pri vodenju se je Miranu pridružil brat Branko Kovač, dipl. inž. les. Od takrat skupaj vodita podjetje.

2022

Kovač Interier d.o.o. ustanovi hčerinsko podjetje v Nemčiji, s katerim ima lažji dostop do nemških strank. Podjetje uvaja digitalizacijo delovnih procesov in najsodobnejših proizvodnih tehnologij.

Naša ekipa

V podjetju nenehno krepimo ekipo sodelavcev. Intenzivno se posvečamo usposabljanju zaposlenih s ciljem, da bi lahko vsak opravljal različne delovne operacije. Posledično nam fleksibilnost celotne ekipe omogoča prilagajanje zahtevam različnih projektov.

V ospredje postavljamo dobro počutje delavcev na delovnem mestu. Z uvajanjem različnih inovacij skrbimo, da delavci opravljajo svoje delo brez nepotrebnega napora. S sodobnim odsesovalnim sistemom je poskrbljeno za čisto delovno okolje.

Naše vrednote

Odličnost je ena izmed vrednot podjetja

Stremimo k temu, da s kakovostno opravljenim delom in storitvijo zadovoljimo vsako stranko. Uresničitev vaših pričakovanj nam pomeni največ.

Pravilno usmeritev, uspešno delo in kredibilnost potrjuje tudi prejetje certifikata poslovne odličnosti ter najvišje poslovne bonitete AAA.

Znanje je za nas zelo pomembno

Ob najzahtevnejših projektih se učimo in pridobivamo nova znanja, ki so ključnega pomena za kvaliteto našega dela. Pridobljena znanja nenehno širimo med vse člane ekipe in jih obenem prenašamo na nove sodelavce.

Veliko damo na sodobno tehnologijo

Nenehno sledimo napredku programske in strojne tehnologije, ki delavcem olajšuje delo in dviguje kvaliteto končnih produktov. Le tako se lahko uspešno kosamo z močno mednarodno konkurenco.

Naša vizija

Z vrhunskimi izdelki in storitvami želimo ostati najboljša izbira za kakovostno, po meri izdelano pohištvo. Z našim znanjem, izkušnjami in tehnologijo želimo pričakovanja naših kupcev tudi pri največjih izzivih doseči in preseči. Obenem pa z izbiro trajnostnih materialov in rešitev ter optimizacijo procesov nadaljujemo prizadevanja za čistejše okolje in boljši jutri za naše potomce.

Sodelovanje z mladimi

Redno sodelujemo s Šolskim centrom Novo mesto. Dijakinjam in dijakom dajemo možnosti, da pri nas dobijo prve delovne izkušnje. Trudimo se prispevati k vzgoji in izobraževanju dobrih mizarjev, zato najbolj obetavnim zagotavljamo štipendije.

@copyrights Kovač Interier 2022
Part of Kovač Group d.o.o.
Made by: Enigma Creative solutions